HoReCa Black Dragon Cider

Een topper in elke kroeg: De Black Dragon

20170522_200017

Van enkele flessen tot een arsenaal aan vaten. Op maat van jou zaak.

Echte cider in je Hotel, Restaurant of Café: een aanrader

Cider is een zeer sterk opkomende drank, zowel binnen als buiten België. Hoewel we geen ciderland zijn, loont het zeker de moeite om één of meerdere goede cider aan te bieden. In zijn zeer divers smakenpallet vinden zij zeker hun gading: van super zoet tot kurkdroog, van verfrissend tot verwarmend. Er is zeer veel te ontdekken in ciderland.

DeCiderwinkel.be helpt je in het zoeken

DeCiderwinkel.be selecteert enkel de lekkerste en echte cider uit België, Frankrijk en de U.K. Geen standaard industriële brouwsels. Enkel eerlijke, pure cider uit 100% puur sap, gemaakt door gepassioneerde, vaak kleinschalige cidermakers die niet moeten onderdoen voor vele wijnmakers!

DeCiderwinkel.be helpt je in het zoeken naar de perfecte cider voor jou zaak en kan deze aanleveren in het passende aantal: van enkele flesjes tot grote aantallen vaten. In het uitgebreide aanbod vinden we voor jou zaak zeker de perfecte match.

  • Café of bar: van de toegankelijke goed betaalbare cider, tot cider voor de geoefende fijnproever.
    Heb je veel Britse of Franse toeristen over de vloer: aarzel niet om een cider aan te bieden uit hun thuisland. Maar ook Belgen wagen zich meer en meer aan een verfrissende cider! En dat moet zeker niet steeds de geïndustrialiseerde standaardcider te zijn!
  • Restaurant of traiteurs: Sommige ciders hebben zo’n mooi smaakpallet, dat je ze op hoog niveau kan aanbieden als aperitief. Verder huwen sommige cider perfect bij een lichtere maaltijd zoals kip en vis. En wat dacht je van “cider & cheese”, of “cidre & fromage”. Het perfecte huwelijk lijkt me.
  • Hotels: Het internationale publiek herkent vaak enkele cidermerken uit hun thuisland, en aarzelt niet om deze te bestellen. Laat ze zich helemaal thuis voelen! En voor je het weet hebben ook de niet-cider-kenners de weg naar dit drankje gevonden!
  • Handel: Een kaas-of viswinkel die mooi combinaties wil aanbieden, een drankenhandel die met een verfijnd ciderassortiment wil uitpakken of een kleinhandel die graag zijn assortiment vervolledigt. Een pure cider hoort zeker thuis op een van deze rekken!

Meer info, prijzen of twijfel je nog: aarzel niet me te contacteren!

Schol,

Kristof

Kristof@deciderwinkel.be
www.deciderwinkel.be