Echte cider in je Hotel, Restaurant of Café: een aanrader

Cider is een sterk opkomende drank in het binnen- en buitenland. En terecht, echte kwaliteitscider zal een drankenkaart mooi vervolledigen. Er zijn dan ook meer en meer Horeca-zaken en evenementen die naast hun bier en wijn aanbod, enkele ciders op de kaart hebben staan!
Je mag gerust zijn dat heel wat klanten dit zullen smaken: cider is namelijk veelzijdig en mits een goede keuze zeer toegankelijk. Dit dankzij zijn zeer divers smakenpallet: van super zoet tot kurkdroog, van verfrissend tot verwarmend, van toegankelijk tot complex. Er is zeer veel te ontdekken in ciderland!

DeCiderwinkel.be helpt je in het zoeken naar de perfecte cider voor jou zaak

DeCiderwinkel.be:

  • adviseert en helpt je de perfecte cider te zoeken voor je zaak
    (met proevers en persoonlijke uitleg over de cider en cidermaker, om zo zeker te zijn van je beslissing)
  • aanlevering kan al vanaf 1-fles
  • incl. promo-materiaal om je klanten te laten weten welke fantastische nieuwigheid je hebt op de kaart (indien beschikbaar)
  • speciale Horeca en events-prijzen, hoeveelheidskortingen en promo-acties
  • garantie: niet tevreden? Dan draaien we gewoon de klok terug.

Interesse of wil je extra informatie? Stuur een bericht naar Kristof@deciderwinkel.be, of laat hieronder je E-mail adres achter (en eventueel een specifieke vraag) en ik ga ermee aan de slag!

 

Café of (zomer)bar

Van de toegankelijke goed betaalbare cider, tot cider voor de geoefende fijnproever.
Echte cider vindt ongetwijfeld een plaats tussen de bieren en wijnen in je drankenaanbod. Zeker in de zomer wagen meer en meer Belgen (of buitenlandse toeristen) zich aan een heerlijk verfrissende cider.

Restaurant of traiteurs

Veel ciders hebben zo’n mooi smaakpallet, dat je ze op hoog niveau kan aanbieden als aperitief. Verder huwen sommige cider perfect bij een lichtere maaltijd zoals kip en vis. En wat dacht je van “cider & cheese”, of “cidre & fromage”. Of bij een Bretoense pannenkoek...
De zoetere kunnen dan weer mooi passen bij enkele nagerechtjes!

Hotels

Het internationale publiek herkent vaak enkele cidermerken uit hun thuisland, en aarzelt niet om deze te bestellen. Laat ze zich helemaal thuis voelen! En voor je het weet hebben ook de niet-cider-kenners de weg naar dit drankje gevonden!


Handel

Een kaas-of viswinkel die mooi combinaties wil aanbieden, een drankenhandel die met een verfijnd cider-assortiment wil uitpakken of een kleinhandel die graag zijn assortiment vervolledigt. Een pure cider hoort zeker thuis op een van deze rekken!

 

DeCiderwinkel.be selecteert enkel de lekkerste en echte cider uit België, Frankrijk en de U.K. Geen standaard industriële brouwsels. Enkel eerlijke, pure cider uit 100% puur sap, gemaakt door gepassioneerde, vaak kleinschalige cidermakers die niet moeten onderdoen voor vele wijnmakers!

Kristof@deciderwinkel.be
www.deciderwinkel.be

CORONA-actie Horeca
tot 30 juni 2021:
Cidervaten en BiB: -25%
Flessen: -10%

HoReCa Black Dragon Cider
Een topper in elke kroeg: de Black Dragon uit Wales.
HORECA Cider levering
Van enkele flessen tot een heel arsenaal... Op maat van jouw zaak.
dolores cider op vat