Cider relatiegeschenk

Relatie- of eindejaarsgeschenken

Bent u ON-TOP-OF-MIND bij je klanten?

Om ‘on-top-of-mind’ te blijven bij je klanten moet je heel wat over hebben. Maar stel je eens voor dat je klanten niet aan je denken wanneer ze jouw product of dienst willen gebruiken. Ze polsen eens bij concurrenten, of gaan op zoek naar alternatieven. Je moet dus zorgen dat ze aan jou denken op dat moment.

Eén van de mogelijkheden zijn originele relatie- of eindejaarsgeschenken tijdens de eindejaarsperiode. Geen zoveelste fles wijn waarvan je klant over 3 weken niet meer weet van wie hij welke fles gekregen heeft. Maar iets wat hij nog nooit gehad heeft en wat zijn nieuwsgierigheid trekt. En iets waar je over enkele maanden, wanneer je hem of haar tegenkomt, naar kan vragen wat hij ervan vond.

Een echte, pure, kwaliteitsvolle cider is zo’n eindejaarsgeschenk:

- Apart, zodat hij bij je klanten blijft hangen;

- Lekker, zodat je er zonder te blozen naar kan vragen;

- Veelzijdig, zodat iedereen zeker zijn ‘goesting’ ertussen vindt.

Echte cider

Echte cider is totaal anders dan de commerciële cider die we van de supermarkten kennen. Deze cider is met passie gemaakt, door meestal kleinschalige appelboeren. Van hun eigen geplukte appels persen ze vers appelsap. Door een maandenlange fermentatie, maken ze cider op dezelfde wijze als de wijnmakers wijn maken van hun druivensap. 100% sap, zonder toevoegen van suiker, smaak- en kleurstoffen. En dat proef je gegarandeerd!

Deciderwinkel.be is gespecialiseerd in het zoeken en aanbieden van de lekkerste ambachtelijke cider uit voornamelijk Frankrijk en Groot-Brittannië. De geschikte leverancier dus om het jaar met een originele eindejaarsgeschenken af te sluiten.

 

Werknemers motiveren?

Ook dat gebeurt door kleine dingen, zoals een kleine attentie op het einde van het jaar. Laat zien dat je hun werk ten zeerste waardeert door een origineel eindejaarsgeschenk.

Relatie- en eindejaarsgeschenken

In het kader van eindejaarsgeschenken kan alles uitgewerkt worden: van enkele flessen, tot samengestelde ciderpakketten in gepersonaliseerde kistjes. Prijzen gaan al vanaf 4,5€ (excl. BTW) per fles en worden in overleg geleverd.

Onzeker, kan je de juiste keuze niet maken of graag een prijsofferte? Geef me direct een seintje! Met een proefpakketje en het juiste advies komen we er wel!

 

Alvast een origineel eindejaar gewenst,

 

Kristof Verhoeven

Enkele voorbeeldjes

1 fles Cidre Brocéliande Demi-sec
(Frankrijk - Bretagne - 75cl – 4,5%)Bertrand Monnerie, de Franse cidermaker die sinds 2011 de ene prijs na de andere binnensleept met zijn cider, maakt ambachtelijke, aromatische cider op zeer hoog niveau. Geen rijpe appelsmaak te bespeuren, maar heerlijk, frisse, florale tinten. Deze versie is halfzoet, maar hij is ook verkrijgbaar als Brut (5,5%), die droger is, en even lekker uiteraard.

British selection

3 ciders uit Groot-Brittanië in flessenzakje
Misschien een ideetje om nog eens goed te genieten voor de Brexit? Hoewel je dat excuus niet nodig hebt natuurlijk. 3 ciders uit Groot-Brittannië, verpakt in cadeauzakje

-   De Thistly Cross Whisky Cask (7% - 33cl) is een schotse cider, gemaakt door de kunstenaar Ian Rennie en appelboer Peter Stuart. Deze Whisky Cask cider heeft maanden op Glen Moray whisky vaten gerijpt, wat hem een zeer breed smaakpallet geeft.

-   Zijn zoetere zusje Elderflower (4% - 33cl) is dan weer geïnfuseerd met echte vlierbloesemthee. Heerlijk zoet met veel diepgang maar allesbehalve plakkerig!

-   Voor de Old Crow (7,4% - 50cl) heeft de cidermaker Ddrakenwind (in Wales algemeen bekend als ‘Gwynt y Ddraig) al zijn kennis en kunde in de strijd moeten gooien: een zeer mature cider van 7,5% die perfect zijn mannetje staat op koude winterdagen is het fantastische resultaat.

3britishcider

Sélection Française

3 Franse ciders in gepersonaliseerd bedrukt, houten kistje
Normandië en Bretagne, het kloppend hart van de Franse ciderwereld. Deze cider is een ideaal apéritief en mooi gezelschap bij een kaasschotel of visgerecht. Of gewoon een lekker glaasje om de dag af te sluiten.

-      De kleinschalige cidrerie de la baie maakt pure cider met traditionele methodes. Alle appels komen uit hun eigen boomgaarden die je langs de Bretoense kust vindt. Ze persen de appels zelf, fermenteren ze tot cider en bottelen ze in flessen. Het resultaat is deze evenwichtige, stevige en fruitige, droge cider (5,5% - 75cl). Een echte pure cider!

-      De cidrerie fermier du Pays de Brocéliande is hierboven al aan bod gekomen, maar mag in een Franse selectie niet ontbreken! De boomgaarden zijn gelegen op vruchtbare grond vlak naast het woud waar de legende van Merlijn de tovenaar zich afspeelt. Je zou het geloven als je zijn cider proeft! (Demi-sec – 4,5% - 75cl)

-      Voor de zoetbekjes mag de zoetere cidre Sorre Rosé (3% - 75cl) niet ontbreken. Gemaakt door de familie Sorre die reeds 3 generaties de cidrerie in handen heeft. De rosé is een wat zoetere cider die verrijkt is met rood fruit, wat hem een extra smaakdimensie geeft. Ben je op zoek naar een wat zoeter aperitief: check!

cidergeschenk3houtenciderkistje

Ook leuk:

  • Van cidrerie fermier du Pays de Brocéliande heeft deCiderwinkel.be een fantastische appelsap in huis. Bruisend en in dezelfde mooie flessen. Ideaal voor de niet drinkers, of sapliefhebbers. Met deze appelsap heeft hij in 2018 een gouden medaille gehaald op de smaakwedstrijd in Parijs!
  • Een Belgisch tintje in je geschenk? Voeg enkele flesjes van cidrerie Ruwet toe aan het pakket. Beschikbaar van brut tot zoet (Elderberry).

 

Praktisch

  • Andere cider-combinaties, andere cadeauverpakkingen (al dan niet bedrukt) zijn perfect mogelijk! Of liever een label of kaartje op de fles?
  • Vrije keuze van cider die op de website beschikbaar is (deciderwinkel.be). Uitgezonderd de enkele ciders die uit het assortiment verdwijnen, of die niet meer beschikbaar zijn bij de leverancier. Bij deze telt op = op.
  • Via Kristof@deciderwinkel.be krijg je vooraf een offerte, en een antwoord of advies op al je vragen! Het is geen probleem om een proefpakketje te bestellen, zo weet je wat je gaat geven.
  • Bestellingen boven 150€ worden gratis geleverd.
  • Losse flessen zijn binnen enkele werkdagen geleverd, maar hou rekening met een levertijd van een paar weken wanneer er een gepersonaliseerde verpakking besteld moet worden. We doen er alles aan om je geschenkjes op tijd te leveren zodat je je klanten of werknemers een leuk, lekker en origineel cadeau kan geven. Aarzel dus niet te lang, en neem nu contact!