dreamstime_xs_76597078

Praktische informatie

Hieronder vind je de belangrijkste informatie over verzendingen en betalingen. Wil je uitgebreidere informatie, kijk dan even in de Algemene Verkoopsvoorwaarden, of stel je vraag via het contactformulier.

levering-man-achtergrond-ontwerp_1212-470

Verzending
DeCiderwinkel.be verzendt enkel binnen België via een postorderbedrijf. Dit is meestal BPost, maar dit kan soms afwijken.
Je kan je bestelling natuurlijk ook komen afhalen. Geef dat aan tijdens je bestelling. Afhaaluren zijn meestal ‘s avonds of in het weekend en best na afspraak om een gesloten deur te vermijden. DeCiderwinkel.be doet, na het ontvangst van je betaling, een voorstel van afhaling wanneer je producten klaarstaan, maar aarzel niet contact op te nemen wanneer je een ander moment verkiest.
De kosten van de verzending zijn aangeduid in de winkelmand. Vanaf een bestelling van 150€ is de verzending gratis

vector-concept-van-de-betaalmethodes

Betalingen
Betalingen gebeuren via de betaalmogelijkheden op de website (Bancontact, Kredietkaart, Belfius Direct Net, KBC betaalknop of via overschrijving) en producten kunnen pas verzonden worden wanneer we de betaling ontvangen hebben.
Eventuele terugbetalingen gebeuren steeds binnen de 14 dagen.

time-toediening-met-werknemer-met-wekker_1133-271

Verzendtijd
DeCiderwinkel.be wil dat je snel van de ciders kan genieten, maar wil de verzending op een kwaliteitsvolle manier afhandelen. Dit vraagt soms wat tijd. Toch mag je ervan uitgaan dat je binnen de 5 werkdagen van de ciders kan genieten.
Je kan je verzending volgen via de tracking code die je van het postorderbedrijf krijgt toegestuurd via e-mail. Maar mocht dit niet lukken, of duurt het te lang, aarzel niet DeCiderwinkel.be te contacteren.

kartonnen-achtergrond-set-van-kartonnen-symbool_1085-370

Probleem?
DeCiderwinkel.be doet er alles aan om de producten goed te verpakken, maar het blijven glazen flessen. Mocht er ondanks alles toch een fles stuk aankomen, stuur via e-mail een foto van de fles en de verpakking naar Kristof@deciderwinkel.be. We doen er alles aan om je zo snel mogelijk van je cider te laten genieten op jouw moment.
DeCidewinkel.be is ervan overtuigd dat je zal genieten van je cider. Ben je om één of andere reden toch niet tevreden over je producten, is het geen probleem je ongeopende flessen terug te sturen! Dit kan binnen de 14 dagen. Contacteer DeCiderwinkel.be wanneer je hier vragen over hebt.