cider tasting

PROEVERIJEN en PRIVATE-TASTINGS

Wil je niet wachten tot een volgende open tasting, wil je samen met vrienden of familie op een avondje de wondere wereld van de ciders ontdekken of ben je op zoek naar een mooie afsluiter van een teambuildingsweekend met je collega's? DeCiderwinkel.be organiseert tastings op jouw maat op een leuke locatie, bij je thuis of bij DeCiderwinkel.be. Vanaf 6 personen en 6 euro per persoon, kunnen er al een 6-tal ciders geproefd worden. Wil je meer of verder gaan, eventueel met bijhorende hapjes? Geef een seintje en we bekijken samen wat jou past.

dreamstime_xs_59881166

EVENEMENTEN EN FESTIVITEITEN

Sommige evenementen, festivals of andere feestelijkheden vragen gewoon om één of meerdere ciders in het aanbod te hebben. Een zomerbar, een Franse thema-avond, een productpresentatie voor mogelijke Engelse kopers of je trouwfeest met verrassend aperitief zijn maar een kleine greep uit de mogelijkheden. Aarzel niet om contact op te nemen, zo kunnen we samen bekijken hoe we je gasten op een verrassend aangename manier kunnen verwelkomen!

HORECA Cider levering

ZAKELIJK

Je hebt een café, brasserie of restaurant, je bent eigenaar van een gespecialiseerde winkel,... en je bent steeds op zoek naar verrassende invalshoeken voor je klanten? Al eens aan cider gedacht? Geef gerust een seintje en we bekijken samen hoe we dit kunnen waarmaken.